Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Продължаваме все още, за да изчистим позицията, но Националният

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Продължаваме все още, за да изчистим позицията, но Националният
Коментари Харесай

Нинова след съвещанието на БСП за евентуална подкрепа на ИТН: Настояваме да признаят още наши искания

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Продължаваме към момента, с цел да почистим позицията, само че Националният Съвет утвърди свършеното до тук, оцени, че сме изпълнили мандата. Националният съвет се срещна с политическата декларация на Има Такъв Народ за обединяване, само че намираме, че не са отразени задоволително нашите оферти, на които държим. Например има закрепено преразпределение на разноските за 39%, ние сме за повече проценти и така нататък " - сподели Корнелия Нинова след срещата на социалистите, по отношение на възможна поддръжка на кабинет на Има Такъв Народ. 

" Националният съвет реши да продължим диалозите по тази политическа декларация с Има Такъв Народ. Да има писмен документ, че нашите оферти ще бъдат изпълнени. Да предложим корекции и да се произнесем дефинитивно. Това зависи от гласуването на държавното управление в Народното събрание, може да е другата седмица. До тогава продължаваме диалозите. Нямаме оферти по министри, само че държим да бъдат правилно нанесени резултати от нашите договаряния. Няма да подкрепим втори мандат на ГЕРБ, в случай че третият мандат пристигна при нас, ще предложим служебния кабинет да стане постоянен подобен. 

В началото даже не желаеха докумен, сега предложиха, дано да оставим отворени диалозите. Ще желаеме този документ да се развие. 

Върху мен не е упражняван напън да не поддържаме подобен кабинет. Объждахме министрите и изразихме подозрения... " - добави лидерката.  



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР